Keramisk Ytbehandling

Världsledande nanokeramisk ytskydd!

Ceramic Pro är ett genomskinligt, flytande keramisk ytskydd baserad på revolutionerade nanoteknik utvecklad av NanoShine LTD. Ceramic Pro appliceras direkt på ytan och skapar en fast, extremt stark glas sköld som permanent skyddar den yta som är behandlad. Produkten skapades ursprungligen som ett industriellt, flerfunktionellt ytskydd för alla typ av ytor. Det ytskikt som uppstår formar en exceptionellt stark och tålig barriär som förhindrar påverkan från skadliga kemiska lösningar, syror, UV-strålning, salt och korrosion.

Skyddar dina investeringar!

Genom att utföra Ceramic Pro behandling kan du bevara känslan av nytt varje dag. Vår skyddande beläggning gör ytorna mer hållbara, stöter bort smuts och andra föroreningar. Då kommer du att spendera mindre tid och resurser på rengöring och kostsam underhåll.

Superhydrofobiskt

Ceramic Pro Marin produkter uppvisar samma egenskaper som övriga produktutbudet vilket ger extrem hydrofobicitet och långsiktigt skydd.

UV-skydd

UV-skyddet är en del av Ceramic Pro många skyddsegenskaper. Detta skyddar gelcoat, färg, gummi och plast mot åldrande och blekande färger. Med Ceramic Pro kommer din båt att behålla den "helt nya" känslan med minimalt underhåll.

Barriär mot saltvatten, Oxidation, Avgas, Fläckar och kemikalier

Baserat på "lotus-effekten" skapar detta nano-keramik skyddet en slät hydrofob yta. Anti-stick-faktor gör det enkelt att rengöra  sot eller andra föroreningar på gelcoaten.

Skydd mot repor


Ceramic Pro’s nano-keramiska beläggning gör yta mer represistent. Även skador på beläggningen kan snabbt och enkelt repareras.   

Flexibilitet


Ceramic Pro har visat sig vara en perfekt beläggning för ytor som exponeras för expansion och deformation, såsom böjning av ett glasfiberskrov. Beläggningen kommer inte att spricka eller flagna som akryltätningsmedel. Detta gör det också möjligt för Ceramic Pro att appliceras på klädsel och andra flexibla material.

Hållbarhet


Hållbarheten beror på många faktorer, men vi är säkra på att garantera dig minst tre år över vattenlinjen och ett år under vattenlinjen så länge beläggningen bibehålls i enlighet med våra skötselråd och rekommendationer och inte utsätts för en onormal mängd slitage.

Ultimata glansen

Med Ceramic Pro behandling, kommer din båt att sticka ut från alla andra. Glansen och färgdjupet på ett Ceramic Pro-fartyg är något att beskåda. Ceramic Pro ger en permanent glans. Resultatet är verkligen iögonfallande.

Mindre underhåll

När skyddet har härdats blir beläggningen mycket hydrofobiskt, vatten rullar av ytan och tar med sig smutsen. Detta kallas självrensande effekt. Handtvätt blir extremt lätt och behovet av tunga tvättmedel och kemikalier är i de flesta fall föråldrade.

Förbättrad bränsleekonomi

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu et efficitur.

Broschyrer

CP_MarineBOOK_A4_2018 1.pdf

Ceramic Pro Produkt & Service Kvalitets Garanti.

Våra beläggningar används endast av godkända installatörer som har godkänt ett speciellt utbildningsprogram.
Se upp för bedrägeri och be bara om äkta produkter!

Ceramic Pro Marine